Queens Club

ESTETSKO ZOBOZDRAVSTVO

Kot sestavna ponudba našega kluba smo veseli, da lahko ugodno poskrbimo za zdravje vaših ust in zob na najvišji ravni. Samoplačniška zobozdravstvena ordinacija Asdental d.o.o. vam omogoča izpolnitev vseh vaših želja. Vsi člani kluba imajo pravico do neverjetnega 50 % popusta na VSE storitve. Sodobno zobozdravstvo sloni na drugačnih osnovah v primerjavi s staro prakso. V podjetju Asdental, posvečamo veliko časa vsakemu pacientu, ker smo mnenja, da le z temeljito individualno oceno vsakega pacienta lahko ponudimo trajno, kakovostno in estetsko storitev. BREZ BOLEČINE! Pogosto povemo pacientom - V sodobnem zobozdravstvu bolečina NI DOVOLJENA in je strokovna napaka terapevta. 


IMPLANTOLOGIJA

Veseli smo, da razen klasične tehnike implantacije ponujamo tudi najbolj sodobno implantacijo z uporabo kirurškega vodila ali tako imenovane ” šablone ”. Ta poseg je idiciran predvsem za večje posege, ter posege kjer masa kosti ni optimalna, ker omogoča natančno računalniško načrtovanje pozicije vsakega implantata in celo izdelavo začasne protetične rešitve pred samim posegom po želji pacienta ali terapevta. Z ustrezno higieno in redno profilakso se lahko implantat obdrži desetletja ali doživljensko. Iz estetskega kot tudi funkcionalnega vidika, predstavlja implantat najboljšo rešitev.

ZOBNA PROTETIKA

Nadomeščanje izgubljenega zoba ali izgubljenih zob je pomemben aspekt našega dela. Manjkajoč zob je kompleksna zobozdravstvena težava ker prizadeva sosednje zobe kakor tudi antagoniste v nasprotni ćeljustnici (zobje se začnejo pomikati v prazen prostor). Osnovna funkcija žvečenja in priprave hrane v ustih za nadaljno prebavo je prizadeta, kar pogosto pripelje do slabše prebave in včasih tudi bolečin v želodcu ter drugih prebavnih težav. Tudi estetski videz posameznika je v večji ali manjši meri prizadet.V sodobnem zobozdravstvu imamo na razpolago celo paleto rešitev za vse težave pacientov.

ESTETSKO ZOBOZDRAVSTVO

Pri nas Vam bomo pomagali, da svoje zobe ohranite zdrave skozi vse življenje. Veneers (luske), inlay / onlay-i, zobne krone brez kovine, zobni vsadki - Asdental vam ponuja celo paleto storitev za nadomestitev pomanjklivih in poškodovanih oz. manjkajočih zob.Estetsko zobozdravstvo združuje estetiko in zdravje. Nekateri pojmujejo estetsko zobozdravstvo tudi kozmetično zobozdravstvo.

BELJENJE ZOB

Veliko ljudi ima željo po naravni belini zob. Naše vsakdanje navade prehranjevanja, črno vino, nikotin in kava, pustijo sledi na naših zobeh, ki se jih lahko znebimo s profesionalno posvetlitvijo zob. Trajnost beljenja korespondira z kvaliteto ustne higiene, prehranjevalnimi navadami kot tudi redno profesionalno čiščenje mehkih in trdih zobnih oblog pri vašem zobozdravniku. Kdor dosledno skrbi za čistočo svojih zob, se lahko veseli belih zob mesece ali celo leta. V primeru, da zobje postanejo spet temnejši, ponovni postopek beljenja pričara čudovit sijaj nazaj.

PREVENTIVA

Preventiva v zobozdravstvu, pomenijo postopki, s katerimi se izognemo nastanku kateregakoli vnetnega procesa na zobu, dlesni ali parodontu.S preventivo postavimo temelje za dolgotrajno zobno zdravje. Ravno tam, kjer z zobno ščetko praviloma ne pridemo, je taka terapija pomembna in nepogrešljiva. S tem ne skrbimo samo za zdrave zobe, temveč tudi za svež dah in dober občutek čistih belih, zob.

Tehnična oprema

Naša tehnologija je ..