Queens Club

ZAVEDAMO SE, DA ŽELITE ŽIVETI SVOJE ŽIVLJENJE

IN SE PREPUŠČATI STVAREM, KI SO ZA VAS POMEMBNE

                

Ker je zdravje naše največje bogastvo, smo to kategorijo postavili na prvo mesto in partnerje izbirali izključno po kriteriju kakovosti. Članom Queens Cluba tako predstavljamo izbor zdravstvenih storitev vrhunskih strokovnjakov, ki so jamstvo za najvišji možen nivo storitev.

Brezskrbno življenje je zdravo življenje. Naši člani niso naveličani čakalnih vrst, nizkega nivoja storitve in s tem povezanih zapletov ter stisk. Naši člani uživajo brezskrbno življenje, saj vam Queens Club omogoča vrhunsko storitev in prednostno obravnavo v trenutku, ko jo potrebujete oz. kadarkoli vam terminsko ustreza. Zraven tega pa za storitev pri skrbno izbranih partnerjih plačate 50% manj.

                                                                   

 Zdravstvene storitve so vam na voljo z izrednim popustom, v določenih primerih pa popolnoma brezplačno. 

 Za člane Queens Cluba ni čakalnih vrst ali pa so le-te skrajšane na absolutni minimum.

 Ponudbe pripravljamo in oblikujemo posebej za vas z razlogom da prihranite svoj čas in denar.

 Vrhunsko usposobljeni strokovnjaki ter ponudniki najvišjega nivoja storitev.

 Živeti bolje brez dodatnega vložka-tako živijo vsi lastniki članske kartice Queens Club.

 

KER CENIMO VAŠE ZDRAVJE!

  

Zobozdravstvo

Ste vedeli, da je zdrava ustna votlina izrednega pomena za zdravje celotnega organizma? Lep nasmeh pa vpliva na samozavest in odpira mnoga vrata. Sodobno zobozdravstvo vam ponuja oboje, obenem pa se drži pomembnega pravila: V sodobnem zobozdravstvu bolečina ni dovoljena! Zato vam v Queens Clubu ponujamo storitve in ugodnosti, ki jih ni moč preseči! Nudimo vrhunske storitve z najsodobnejšo tehnologijo! Vsi naši postopki so brez bolečin saj lahko dobite lokalno anestezijo pred vsakim posegom. Pri nas ni dolgih čakalnih dob in mučnega sedenja v čakalnici.Pri tem pa naše stranke obravnavamo tako, kot bi si sami želeli biti obravnavani. Lepi zobje so odraz simpatije in zdravja!

Kardiologija

Srce je motor našega telesa in ob najmanjši napaki delovanja kardiovaskularnega sistema se zares zavemo njegovega pomena. Srce dnevno prečrpa kar 7000 litrov krvi in utripne kar 100.000-krat. Njegovo delovanje nima počitka in je upravičeno naš najpomembnejši organ. Ključno vlogo pri zmanjšanju tveganja za pojav srčno-žilnih bolezni ima zdrav način življenja (primerna telesna aktivnost, zdrava prehrana, izogibanje nezdravim razvadam). "Cardiocare" je ustanovljen za naše zveste člane in jim nudi hiter in ugoden pregled pri zdravnikih specialistih internistih. 

Ortopedija

Je veda medicine, ki se ukvarja z boleznimi in poškodbami gibal, torej sklepov, kosti in vezi.

Urologija

Ko se začnejo moške težave »tam spodaj«, je marsikateri predstavnik močnejšega spola pripravljen najprej zamižati na eno, nato pa še na drugo oko, dokler zdravstveni problemi ne postanejo tako resni , da popolnoma okrnejo kakovost življenja. Urološke težave so danes še vedno tabu tema, saj je imeti povišan holesterol družbeno bolj sprejemljivo in ne nazadnje tudi bolj moško ,kot pa čezmerno aktiven sečni mehur ali pa motnje erekcije.

Fizioterapije

Fizioterapija je zdravljenje bolezni ali poškodb in njihovuh posledic s fiz. metodami in sredstvi. Ukvarja se z vzpostavljanjem, vzdrževanjem in krepitvijo zdravja ter funkcionalnosti gibalnega sistema pri človeku. Fizioterapija ohranja ali obnavlja gibljivost sklepov, krepi mišice, preprečuje kontakture mišic,  zvečuje oskrbo s krvjo, zmanjšuje edem in lajša bolečine. Fizioterapija je namenjena čim hitrejši rehabilitaciji in mnogo bolj pospešuje okrevanje kot samo počitek.

Masaže

Različne vrste masaž za različne priložnosti. V vsakem primeru pa sodelujoče skrbno izbiramo po načelu kakovosti. Ponudbo ves čas dopolnjujemo in tako je ponudnikov z vsakim mesecem več.

Ultrazvok ožilja

Na sodobni ultrazvočni napravi izvajamo ultrazvok vratnega ožilja, ultrazvok ožilja spodnjih okončin (arterij in ven), ultrazvok ožilja zgornjih okončin (arterij in ven). Kratke konzultacije pri zdravniku specialistu (internist angiolog).

Ultrazvok trebuha

Na sodobni ultrazvočni napravi izvajamo ultrazvok vratnega ožilja, ultrazvok ožilja spodnjih okončin (arterij in ven), ultrazvok ožilja zgornjih okončin (arterij in ven). Kratke konzultacije pri zdravniku specialistu (internist angiolog).

Kolonoskopija

Preventiva dobiva vse večji pomen v sodobni medicini, saj je vsem dobro poznano dejstvo, da lahko ob dovolj zgodnjem odkritju določene bolezni le-to pozdravimo hitreje in učinkoviteje. Glavni namen Kolonoskopije je podoben. Kolonoskopija je pregled debelega črevesa z namenom odkrivanja poškodb ter zgodnjih rakavih obolenj. Pregled, pri katerem s posebno napravo – kolonoskopom – pregledajo morebitne poškodbe in druge nevarnosti se posebej priporoča vsem nad 50 letim starosti, kar pa seveda ne pomeni, da ga ni smiselno opraviti prej.

Limfna drenaža

Limfna drenaža se uporablja v medicinske, kakor tudi v kozmetične namene. Najpogosteje se uporablja za ohranitev napete in elastične kože po hujšanju in izboljšan videz celulitičnih predelov kože. Limfna drenaža zmanjšuje obseg oteklih delov telesa ter podplutb zaradi poškodb, operacij in upočasnjenega pretoka limfe. Z limfno drenažo si prizadevamo odstraniti odpadne snovi iz vezivnega tkiva in izboljšati njegovo presnovo. Ročna limfna drenaža intenzivno vpliva na limfni sistem. 

Matične celice

Matične celice so osnovne človeške celice, ki v našem telesu opravljajo nepredstavljivo pomembno nalogo. Skrbijo za pravilno delovanje celic in s tem celotnega človeškega organizma. Matične celice so specializirane nezrele celice, ki se imajo spreminjati v številne tipe celic in zato jih sodobna medicina uporabla pri zdravljenju najrazličnejših bolezni in poškodb. Člani Queens kluba imajo priložnost shraniti matične celice iz  krvi popkovnice novorejenčka ali iz pulpe mlečnih zob. V obeh primerih storitev ponujata podjetji, kip o rezultatih sodita v sam svetovni vrh.

DNK analize

Kaj če vam povemo, da kapljica sline vašega otroka zadostuje za DNK analizo, ki vas bo opozorila na morebitne nevarnosti, ki pretijo njegovemu zdravju. Da, tako zelo enostavno je. V sodelovanju z nemškim inštitiutom ponujamo DNK analizo štirih potencialnih nevarnosti, ki lahko pretijo vašemu otroku: DNK test 1: Z zdravili povzročena gluhost DNK test 2: Laktozna intoleranca DNK test 3: Celiakija DNK test 4: Motnja prevelike akumulacije železa.

Medicina dela

Ob današnjem hitrem tempu življenja velikokrat pozabimo na največjo vrednoto, naše zdravje. V našem podjetju smo usmerjeni na preventivne in managerske preglede, saj je eno naših najpomembnejših vodil preventiva v medicini kot temelj dolgoročnega zdravja. V tej kategoriji ponujamo članom Queens cluba različne preglede iz območja medicine dela!

Ginekologija

Ginekologija je veja medicine, ki se ukvarja s preučevanjem, preprečevanjem in zdravljenjem bolezni ženskega reproduktivnega sistema (vagine, maternice, jajčnikov).